Atelierverkoopdag in Doas op 27 januari 2018.

Kom op tijd!

  Nieuws
   2 januari 2018
Geplaatst door Willy van der Beek

Op zaterdag 27 januari 2018 staan de deuren van Doas van 11.00 tot 17.00 uur open voor publiek. In de gangen op de begane grond en de eerste verdieping zal het een drukte van belang zijn. 

Traditiegetrouw ruimen de Doas-atelierhouders in de eerste weken van het nieuwe jaar hun atelier op. De bezem gaat erdoor! Alles aan wat weg kan gaat weg. Dat kunnen oude materialen en ongebruikte voorwerpen zijn. Restjes en overschotten, waar iemand anders nog best plezier van kan hebben. Dus te dwaas om in de kliko te gooien. Daarom voor weinig of voor niets mee te nemen door de bezoekers. 

Verder wordt door de atelierhouders ook kritisch gekeken naar eigen (ouder) werk. Past het nog bij het huidige werk? Kan er nu makkelijker afstand van gedaan worden? Staat er gewoon teveel gestapeld tegen de muur? Dan mag het eenmalig op zaterdag 27 januari weg voor een mooi prijsje.

De atelierhouders zijn zelf aanwezig, dus je kunt in rechtstreeks contact met de maker een authentiek werk aanschaffen. Ben je op zoek naar een leuk kunstwerk voor een schappelijke prijs, kom dan kijken wat er zoal wordt aangeboden, misschien zit er iets voor je bij.

 

  Nieuws   Pagina van Willy van der Beek