Expositie in Weesp

Deelname expositie door atelierhouder Willy van der Beek

  Nieuws
   13 mei 2018
Geplaatst door Willy van der Beek

Op vrijdag, zaterdag en zondag 1, 2 en 3 juni 2018 exposeren acht beeldend kunstenaars, onder wie atelierhouder Willy van der Beek, in de Weesper Synagoge aan de Nieuwstraat 3. Het centrale thema van de expositie is ‘Ruimte verbeeld’. De zeven schilders en één beeldhouwer interpreteren dit thema op eigen wijze, waardoor een afwisselende tentoonstelling te zien is. De toegang is gratis.

 wackers expo uitnodiging-min (003)

De exposanten hebben allen de vijfjarige opleiding aan de Wackers Academie in Amsterdam gevolgd. Ze zijn geschoold in figuratieve en klassieke kunst en studeerden gezamenlijk af in 2013. Hoe staat het met hun werk vijf jaar na dato? Deze expositie laat iets zien van de ontwikkeling van de verschillende kunstenaars aan de hand van het gekozen thema ‘ruimte’.

Op zaterdag 2 juni om 15.00 uur opent kunsthistoricus Jaap Nijstad de expositie. De exposanten zijn Suzanne Albers, Willy van der Beek, Marjon Essink, Caroline Homan, Inez van Houten, Barbara van Marle, Joke Schuitenmaker en Luc Touber. Iedereen is van harte welkom de opening bij te wonen en/of de expositie te bekijken tijdens de openingstijden op vrijdag van 19.00 tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 18.00 uur.

  Nieuws   Pagina van Willy van der Beek