Open dag op 22 april 2018

Open dag 22 april a.s. van 11.00 tot 17.00 uur, toegang gratis.

  Nieuws
   6 maart 2018
Geplaatst door Willy van der Beek

Van harte welkom om een kijkje te komen nemen in De Oude Ambachtsschool, waar kunst, ambacht en cultuur centraal staan. Door de week en soms ook in het weekend wordt hier hard gewerkt in de verschillende ateliers. Deze zondag openen de atelierhouders hun werkplaatsen voor het publiek en zijn ze zelf aanwezig om vragen te beantwoorden, werk te laten zien en toelichting te geven. Het wordt een gezellige dag met muziek en zangoptredens. Er zijn (kleine) exposities van zowel cursistenwerk als werk van de atelierhouders zelf. Er is een café voor koffie/thee/lekkers en drankjes.

 

De optredens van De Toon is Gezet in de centrale ruimtes staan gepland van 12.30 tot 13.15 uur en van 13.45 tot 14.30 uur.

Docent Gradi geeft tussen 12:00-15:00 uur een workshop ‘Alcoholcollage’ aan een groep cursisten in het vernieuwde atelier ‘Zinkwit’ van Meike Beekhuis op de eerste verdieping. Bezoekers van de open dag kunnen aanhaken.

Het is al met al een mooie gelegenheid om kennis te maken met de atelierhouders en met eigen ogen te zien wat er zoal aan activiteiten plaatsvindt in DOAS.

 

  Nieuws   Pagina van Willy van der Beek