Coen Bouwstra

Illustraties

  atelierhouders

Over Coen Bouwstra

Telefoon: 0615260632
E-mail: nooitopinternet@nooitopinternet.nl
Website: http://www.nooitopinternet.nl
Facebook: Coen Bouwstra

Als kind was ik al graag aan het tekenen. Kreeg ik een vel papier en een potlood, dan was ik tevreden. Bij mijn tekeningen verzon ik vaak verhalen. Jaren later besloot ik te gaan studeren aan ArtEZ Zwolle en sinds mijn afstuderen in 2012 ben ik werkzaam als illustrator.

In mijn werk wil ik verhalen vertellen. Mijn illustraties zijn helder en begrijpelijk. Ze bevatten vaak kleine details en veel sfeer. Ik wil de kijker meenemen in het beeld en hoop de verbeelding van de toeschouwer te kunnen prikkelen. Mijn illustraties nodigen uit meermaals te bekijken, er valt veel te ontdekken.

De basis voor mijn illustraties zijn maquettes van kartonnen dozen en papier, die worden bevolkt door figuren van klei en ijzerdraadjes. Verder gebruik ik veel restmaterialen. Ik hoop hiermee de kijker te inspireren zelf ook aan de slag te gaan: Met materialen die in huis te vinden zijn, kan je de mooiste dingen maken.

Als illustrator kan ik vele kanten op. Een prentenboek illustreren of losse opdrachten. Een boekomslag of geboortekaartje. Een albumhoes en bijbehorend artwork. Ruimtelijke installaties. Of misschien iets compleet anders. Ik sta open voor nieuwe idee├źn en samenwerkingen.

Volg mijn nieuwe project!

Momenteel werk ik aan een eigen project. Dit is te volgen via:

welkom-in-de-nacht.blogspot.nl

Daarnaast zijn nieuwe opdrachten en projecten altijd welkom. Je kan altijd contact met mij opnemen om te kijken naar de mogelijkheden.

Gallery