Het Grafisch Ambacht

Grafisch ontwerp, zeefdruk en workshops

  atelierhouders

Over Het Grafisch Ambacht

Telefoon: +316 253 202 06
E-mail: nanda@hetgrafischambacht.nl
Website: https://hetgrafischambacht.nl/
Facebook: Het Grafisch Ambacht

Het Grafisch Ambacht is de ontwerpstudio en werkplaats van Nanda Jansen of Lorkeers. Bij Het Grafisch Ambacht kun je terecht voor grafisch ontwerp, zeefdruk en workshops. Ben je op zoek naar een bijzonder product dat met liefde en aandacht wordt gemaakt en op ambachtelijke wijze wordt vervaardigd? Dan ben je in de studio en werkplaats van het Grafisch Ambacht aan het juiste adres.

Van totale communicatie vraagstukken tot ontwerp en uitwerking van iets persoonlijks als geboortekaartjes. Alles wordt benaderd als totaalconcept en tot in detail uitgewerkt.

Grafisch ontwerp

Ideeën voor een eigen onderneming of een tof project, een nieuwe huisstijl of een bedrijfspresentatie. Het Grafisch Ambacht denkt met je mee, vat alle (wilde) ideeën samen en vormt een passend concept. Een concept is een verhaal, thema of metafoor waarmee je jouw verhaal als totaalervaring overbrengt op jouw doelgroep, maar dan op zo’n manier dat alles klopt en het verhaal écht blijft hangen!

Ambachtelijk drukwerk

Ambachtelijk drukwerk geeft een beleving waar het snelle, goedkope en gelikte drukwerk van onze grootleveranciers niet tegenop kan. Met de liefde voor inkt, materiaal en de persoonlijke boodschap ontwerpt en zeefdrukt het Grafisch Ambacht geboortekaartjes, menukaarten op theedoeken en ander bijzonder drukwerk voor bijzondere gelegenheden.

Workshops zeefdrukken

Wil jij ook wel eens in het grafische vak duiken en leren zeefdrukken, kijken als een ontwerper en eigen ontwerpen maken? Kijk dan eens naar het aanbod workshops van het Grafisch Ambacht. Een workshop voor een speciale gelegenheid? Neem gerust contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.