ZINKWIT – Meike Beekhuis

Zwols instituut voor kunst

  atelierhouders

Over ZINKWIT – Meike Beekhuis

E-mail: info@zinkwit.nl
Website: http://www.zinkwit.nl
Facebook: ZINKWIT – Meike Beekhuis

WIE – ZINKWIT is het instituut voor kunst in Zwolle; een plek voor uiteenlopende cursussen op creatief gebied. De docenten binnen ZINKWIT hebben één ding gemeen, hun passie voor kunst! We staan te popelen om jou te begeleiden in jouw creatieve uitdaging. ZINKWIT is een initiatief van Meike Beekhuis.

WAT – ZINKWIT biedt een divers cursusprogramma aan gemotiveerde volwassenen. Er zijn lessen op het gebied van tekenen, schilderen, illustreren, grafische technieken en kunsttheorie. Ook organiseert ZINKWIT workshops binnen een bepaald thema of op maat gemaakte trainingen voor groepen, teams of feestjes.

WAAROM – Wij houden van kunst en dragen ons enthousiasme graag aan jou over. We delen onze kennis over het vak, de technieken en materialen met jou, omdat we jou willen zien groeien. Je persoonlijke doelstelling staat bij ons bovenaan, samen zoeken we naar verruiming van je creatieve vermogen. Er is maar één jij en wij zijn benieuwd naar wat jij maakt. En wilt leren maken.

We ontmoeten je graag in onze prachtige ateliers op de eerste verdieping van DOAS, ateliers 2R en 2Q. Hieronder een kleine selectie van ons aanbod. Bekijk onze site voor het volledige overzicht.

Cursussen & Workshops

Gallery