Gezellige Open Dag DOAS

Gezellighjeid en voor ieder wat te koop

  Nieuws
   18 januari 2023
Geplaatst door Lenneke Saraber

GEZELLIGE OPEN DAG OUDE AMBACHTSSCHOOL ZWOLLE pastedGraphic.png

Op zondag 29 januari 2023 van 11.00 tot 16.00 uur zijn belangstellenden  weer hartelijk welkom in De Oude Ambachtsschool (DOAS) aan de Mimosastraat 1 in Zwolle. De atelierhouders van de DOAS werken er hard aan om van de Open dagen een traditie te maken. Die staat in januari in het teken van de verkoop. Ook deze keer zorgen we weer voor een hartelijk ontvangst met een gevarieerd programma.Tussen 11 en 16 uur bent u van harte welkom en kunt u genieten van gezelligheid en kunst. Er zijn muziekoptredens en de toegang is gratis. 

Het 10 jarige jubileum werd gevierd met stands op het plein, nu al weer 2 jaar geleden. De DOAS blijft het belangrijk vinden de dat de atelierhouders zich presenteren met hun beroep, werk en ateliers.

Inmiddels huisvest de DOAS schilders, beeldhouwers, keramisten, grafici, vormgevers, een meubelmaker, een stoffeerder, een leerbewerker, een fotograaf, dansers en musici, zo’n 25 in totaal. De kunstenaars. musici en ambachtslieden ontwikkelen zich en zijn voortdurend nieuwe gebieden aan het verkennen. Dit is dan ook een mooie gelegenheid om op de hoogte te blijven van nieuw ontstane werken, nieuwe initiatieven, cursussen en workshops en vooral om iets moois aan te schaffen.

Voor deze dag in januari is het gebouw van binnen, “traditiegetrouw” ingericht met tafels waar de atelierhouders hun kunst aanbieden. Zoekt u iets speciaals, groot of klein, dan zult u zeker slagen.

Daarnaast zijn er mini exposities en demonstraties in de werkruimtes.

Bent u op zoek naar een interessante cursus of workshop, kom dan vooral kennismaken met de docenten. Neem ook je vrienden mee! De auto parkeren doet u in de buurt, bijvoorbeeld bij de Boni.

Kunst is altijd in beweging. Geniet van het aanbod en vergeet de portemonnee niet! 

  Nieuws   Pagina van Lenneke Saraber